Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid: „Am venit cu sufletul deschis. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin”

24 februarie 2021, 12:46

După ce a câştigat primul meci cu noul coronavirus în toamna anului trecut, Simona Halep i-a dat astăzi lovitura decisivă. Numărul 3 mondial s-a vaccinat anti-covid, un gest pe care speră să-l facă din ce în ce mai mulţi români, pentru că doar aşa vom reuşi să scăpăm de pandemie.

“Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac. Sper să se vaccineze cât mai mulți oameni. (…) Mă simt mai în siguranță, dar în continuare o să am grijă și o să mă protejez cât se poate de mult”, a spus Simona Halep.

Sportiva a făcut prima doză de vaccin anti-COVID, cu serul de la Pfizer.

Virusul SARS-CoV-2 a ţinut-o pe tuşă pe Simona, în toamnă, când a făcut o formă uşoară de COVID. Fostul lider WTA a anunţat încă de la debutul campaniei de imunizări că se vă vaccina. Şi a aşteptat până când a venit şi rândul sportivilor.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare a ţinut să-i mulţumească pentru exemplul pe care-l dă celorlalţi.

Peste 855 de mii de români s-au vaccinat până acum. Aproape 612 mii dintre ei au deja şi rapelul făcut. Şi au fost raportate 4769 de reacţii adverse, adică 3,25 la o mie de doze administrate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite