Simona Halep: Înfrângerea asta doare rău, dar am învățat că eșecurile cele mai grele pot sta în spatele celor mai mari victorii. Darren Cahill: Lupți, înveți, muncești și revii mai puternică!

31 ianuarie 2020, 17:18

„Înfrângerea asta a durut  rău și încă doare, dar, dacă am învățat ceva în cariera mea, este că lecțiile pe care ți le dau cele mai grele înfrângeri pot deveni motivul din spatele celor mai mari victorii.  Așa că am să o accept, am să învăț din ea și am să continui să muncesc.  Mulțumesc acestei țări frumoase, casa mea din ultima lună și australienilor pentru căldura și sprijinul lor. Abia aștept să mă întorc anul viitor”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Darren Cahill a avut și el un mesaj după eliminarea sportivei în semifinalele Australian Open. Antrenorul australian le-a felicitat pe Garbine Muguruza și pe antrenoarea acesteia, Conchita Martinez, arătându-se totodată mândru de eleva sa, despre care crede că a avut ghinion și că se va întoarce și mai puternică.

„A fost o luptă mare ieri, felicitări pentru Garbi (Garbine Muguruza, n.r) și Conchita (antrenoarea Conchita Martínez, n.r). Abia aștept să urmăresc o finală feminină minunată. Ghinion pentru fata noastră, Simona Halep. Suntem cu toții mândri de tine. Lupți, înveți, muncești, revii mai puternică. Asta vom face”, a scris australianul pe contul său de Twitter.

Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Garbine Muguruza, cu 6(8)-7, 5-7.

În conferința de presă de după meci, Simona a recunoscut că este dureros felul în care a pierdut: „Să pierd așa doare mai mult, cu siguranță. Mă doare această înfrângere, trebuie să recunosc, dar viața merge înainte. Cred că aș fi putut fi ceva mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta, poate că am fost prea defensivă, nu am putut domina punctele. Ea a servit foarte bine în momentele importante. Eu nu am returnat bine azi. Cred că a fost un meci bun pentru amândouă, dar ea a fost mai puternică în final. În momentele importante ea a jucat un pic mai curajos.”

„Am avut multe șanse să câștig acest meci, dar asta nu s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că ea a fost mai bună azi”, a mai spus fostul lider mondial.

În finală, Muguruza o va înfrunta pe americanca de 21 de ani Sofia Kenin, care a învins-o pe Ashleigh Barty, liderul mondial, cu scorul de 7-6(6), 7-5.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite