Președintele Consiliului Concurenței, reacție după criticile ministrului Agriculturii: Avem o analiză începută, n-avem o analiză finalizată

23 noiembrie 2017, 13:01

„Avem o analiză începută, n-avem o analiză finalizată, vedem evoluțiile internaționale, vedem că lucruri similare se întâmplă în alte țări din Uniune, nu excludem faptul că pot fi comportamente incorecte, ilegale, ale unor operatori din România, și pe astea dacă le vom identifica, le vom sancționa”, a declarat președintele  Consiliului Concurenței.

Bogdan Chirițoiu a fost acuzat de ministrul Agriculturii că face declarații împotriva României și nu se grăbește să facă ancheta, după ce ouăle s-au scumpit în ultima perioadă.

Ministrul Agriculturii a susținut că scumpirile sunt nejustificate, iar un lanț de magazine schimbă prețul de la o săptămână la alta.

Întrebat de reporterul Știrilor TVR dacă are idee de ce l-a atacat ministrul Agriculturii atât de dur, Bogdan Chirițoiu a indicat că acest lucru trebuie discutat cu Petre Daea.

„A fost un mesaj foarte încurajator din partea domnului prim ministru”, a mai comentat președintele Consiliului Concurenței pe marginea observațiilor făcute în ședința executivului.

Certat de ministrul Agriculturii în ședința de guvern pe tema scumpirilor, șeful Consiliului Concurenței a fost decorat de Președinte

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite