Marina Constantinescu, directorul Festivalului Național de Teatru: Au fost spectacole sold out în 4 ore

20 octombrie 2017, 18:49

Biletele pentru Festivalul Național de Teatru s-au vândut foarte bine, mai sunt doar câteva. Vedetele ediției sunt actrița Juliette Binoche și pianistul Alexandre Thareau.

Marina Constantinescu, director artistic și selecționerul unic al FNT: Au fost spectacole sold out în 4 ore. Ce e important este că această cerere se face în cunoștință de cauză. Și asta arată că avem dreptate, avem un public foarte pregătit.

FNT are și un amplu program de evenimente conexe: expoziții, lansări de carte, întâlniri cu artiști invitați din străinătate.

Cea de-a 27-a ediție a Festivalului Național de Teatru este dedicată actorului Victor Rebengiuc.

Marina Constantinescu, director artistic și selecționerul unic al FNT: Noi considerăm că Victor Rebengiuc este un actor exemplar, o personalitate a culturii române remarcabilă, o istorie a teatrului românesc și a filmului. O personalitate care a însemnat foarte mult și înainte de ’89, în trupa Teatrului Bulandra, și nu numai, dar a însemnat foarte mult și după ’90. El a fost rectorul UNATC, a fost un om vertical, cu atitudine, lucru pe care îl observăm și astăzi, un om foarte implicat în ceea ce am numi spiritul societății civile”.

Festivalul Național de Teatru se desfășoară în perioada 20 octombrie – 30 octombrie. Cele 53 de producții, realizate în 40 de teatre din București și din țară, sunt creațiile unor importanți regizori români și străini și vor fi prezentat în 15 spații culturale bucureștene.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite