Marea Britanie: Prințesa Charlotte a început școala privată Thomas’s Battersea, aceeași unde merge și fratele ei, George

5 septembrie 2019, 17:19

Prințesa Charlotte a fost însoțită în prima zi de școală de părinții ei, ducesa Kate și prințul William, și de fratele George. Prinţul George, în vârstă de şase ani, este elev al şcolii Thomas Battersea din 2017.

Cei doi copii purtau uniformele albastru cu roșu ale școlii.

Prințul  William a declarat că fiica sa a fost foarte încântată în prima zi de școală.

Charlotte, George și părinții lor au fost  întâmpinați de  Helen Haslem, directoarea școlii primare. Ducele și ducesa de Cambridge au mers apoi  cu fiica lor  în clasă, unde vor învăța 21 de elevi.

Charlotte va petrece un an la clasa pregătitoare, iar la 5 ani va începe școala primară, așa cum prevede sistemul de educație din Marea Britanie.

Ducele și Ducesa de Cambridge au făcut publică o fotografie cu mica prințesă Charlotte și micul prinț George zâmbitori, în prima zi de școală.

Thomas’s Battersea este o prestigioasă școală din Londra, unde costul unui an de învățământ ajunge la peste 20 de mii de lire sterline. Are 560 de elevi cu vârste între patru şi 13 ani.

Charlotte, strănepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este a patra în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele mai mare, George.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite