Micul prinț George al Marii Britanii a început școala

7 septembrie 2017, 20:34

Prințul George are 4 ani și a venit de mână cu tatăl său, prințul William. Parcă mai ieri părinții făceau poze cu el în scutece, iar acum, primul copil al tânărului cuplu britanic a fost înscris la școala privată Thomas’s Battersea din Londra.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an la clasa pregătitoare, unde va figura ca George Cambridge. La 5 ani va începe școala primară, așa cum prevede sistemul de educație din Marea Britanie. Deocamdată, va sta la școala o jumătate de zi și va exersa valori precum politețea, bunătatea și modestia.

(w500) PrinČul G

Ben Thomas, educator la şcoala Thomas’s Battersea din Londra: „Scopul nostru în privinţa prinţului George este acelaşi ca pentru ceilalţi elevi, să-i asigurăm un mediu sigur şi fericit, unde să se simtă susţinut de o comunitate bună şi iubitoare. Este ceva ce vom încerca să realizăm, nu va avea parte de un tratament special.”

Thomas’s Battersea este o prestigioasă școală din Londra, unde costul unui an de învățământ ajunge la 18.000 de lire sterline. Kate și William, părinții prințului George și ai prințesei Charlotte au anunțat că așteaptă al treilea copil, care va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

(w500) PrinČul G

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite