Mesajul lui David Popovici, de ziua Educației și a Profesorului, transmis copiilor de la Astra Film Junior: ”Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”

”Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”, este mesajul campionului David Popovici, de Ziua Educaţiei şi a Profesorului, pentru copiii şi adolescenţii care vor veni la Astra Film Junior, care începe pe 9 octombrie.

05 Octombrie 2022, 15:15 (actualizat 05 Octombrie 2022, 15:41) Știrile TVR |
David Popovici, mesaj de ziua Educației

De Ziua Educației și a Profesorului, coordonatorii Astra Film Junior au publicat pe pagina lor de socializare un mesaj de la David Popovici, special trimis pentru copiii și adolescenții care vor participa la festival.

David Popovici reiterează, în mesajul său, că este „un băiat care înoată repede”.

”Dar toată lumea știe că e mult mai mult decât atât, iar lumea AFF apreciază valoarea reală a oamenilor. David Popovici este un mare campion nu doar în bazinul de înot. Este un model. Este un om care dovedește în fiecare zi că face exact ceea ce spune”, mai precizează cei de la Astra Film Junior.

David Popovici le-a transmis copiiilor: „Vreau să vă spun să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele. Pentru că munca vă va aduce satisfacţii pe care nici nu vi le puteţi închipui. Să nu vă faceţi griji că munca e grea. Dacă o faci cu plăcere, totul vi se va părea uşor. În acest proces, să nu uitaţi de şcoală, deoarece educaţia vă face puternici. Fiţi buni cu ceilalţi, ajutaţi-i pe cei care au nevoie şi înconjuraţi-vă cu oameni buni. Vă doresc vizionare plăcută şi o copilărie minunată”, este urarea sportivului.

 

 

Cel mai frumos și adevărat îndemn la educație

”Mesajul transmis vouă, copiilor și adolescenților care veți participa la Astra Film Junior, trebuie ascultat și reascultat. Trebuie împărtășit prietenilor. Pentru că este foarte adevărat și transmis din suflet. Mesajul lui David Popovici este cel mai frumos și adevărat îndemn la educație, muncă și plăcerea de a face ceea ce îți dorești. Acesta este secretul succesului. Acesta este marele secret pe care vi-l împărtășește David Popovici”, completează organizatorii, pa Facebook.

David Popovici a cucerit în 2022 13 medalii la cele patru mari competiţii la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema, din România, are loc la Sibiu, în perioada 9-16 octombrie.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 13°C
IASI 6°C 13°C
CLUJ 9°C 13°C
CONSTANTA 13°C 18°C
CRAIOVA 8°C 14°C
BRASOV 11°C 16°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI