Zile bune pentru vânătorii de vacanţe. Reduceri consistente pentru pachetele de vacanță, inclusiv destinațiile exotice

14 ianuarie 2019, 20:07

Mulți români au început anul cu o vacanță, așa că au avut timp să se gândească unde își vor petrece zilele libere anul acesta. Vânătorii de oferte nu au stat pe gânduri.

Ofertele pe care le găsiți luna acesta vă pot salva de la câteva zeci la câteva sute de euro, în funcție de perioadă și destinație.

Ianuarie este luna ideală dacă vrem să plecăm într-o vacanță sau doar să o planificăm. Prețurile sunt ceva mai mici decât în restul anului.

Dacă vorbim, de exemplu, despre un city break într-o destinație din Europa, prețurile sunt de aproximativ 350 de euro de persoană, bani în care sunt incluse atât trasnsportul cât și cazarea.

Ofertele sunt tentante și pentru cei care au găsit vacanța de vis dar nu au încă toți banii. Agențiile de turism oferă și varianta de plată în rate, cu un avans de minimum 10 la sută iar diferența în maximum două tranșe.

Pot salva bani și cei care vor să schimbe gerul din România cu temperaturile de peste 30 de grade din destinațiile exotice.

Dacă vreți să prindeți cele mai bune oferte pentru vacanțe trebuie să vă grăbiți. Majoritatea agențiilor păstrează prețurile reduse doar în primele luni din an.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani

Structura anului școlar 2024-2025, proiect în consultare publică