Zelenski s-a adresat direct poporului rus, în ultimul său mesaj din 2022: Putin „se ascunde în spatele vostru, iar ceea ce va fi cu voi toți, cetățeni ai Rusiei, nu îl interesează

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski
31 decembrie 2022, 20:01

Zelenski a transmis că Rusia, care a efectuat un alt val de atacuri cu rachete sâmbătă, „îl urmează pe diavol”, iar țara duce un război pentru a se asigura că președintele rus rămâne la putere „până la sfârșitul vieții sale”.

„Tot acest război pe care îl duceți, voi – Rusia – nu este războiul cu NATO, așa cum mint propagandiștii voștri”, a spus Zelenski. „Nu este pentru ceva istoric. Este pentru ca o persoană să rămână la putere până la sfârșitul vieții sale”.

„Iar ceea ce va fi cu voi toți, cetățeni ai Rusiei, nu îl privește”, a adăugat el.

Zelenski a spus că Putin „se ascunde în spatele trupelor, în spatele rachetelor, în spatele zidurilor reședințelor și palatelor sale” și a cetățenilor săi.

„El se ascunde în spatele vostru și vă arde țara și viitorul. Nimeni nu vă va ierta niciodată pentru teroare”, a spus Zelenski.

Zelenski a adăugat că majoritatea rachetelor rusești lansate asupra Ucrainei au fost interceptate de forțele de apărare aeriană.

„Dacă nu ar fi fost apărarea aeriană, numărul victimelor ar fi fost diferit. Mult mai mare”, a spus el. „Și aceasta este încă o dovadă pentru lume că sprijinul pentru Ucraina trebuie să fie sporit”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite