Zeci de români blocați într-un hotel din Grecia. Doi români din autocar au fost testați pozitiv la Covid-19

13 iulie 2020, 21:20

ACTUALIZARE Grecia va intensifica testările la frontierele cu Bulgaria și Albania. Un element nou, anunțat de purtătorul de cuvânt al guvernului, vizează verificarea autenticității testelor negative prezentate de turiștii care vor intră prin punctul Promahonas din 15 iulie.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

La intrarea în Grecia, a fost testat tot autocarul-aproape 40 de persoane. După 4 zile, au venit două rezultate pozitive.

Ar fi vorba despre o româncă de 60 și ceva de ani și de încă o femeie. Ieri la prânz, ghidul i-a contactat pe toți turiștii din grup și le-a cerut să vină imediat la hotel și să nu mai iasă din camera.

Dar cei care sunt acolo, adică turiștii contactați de TVR, spun însă că de ieri la prânz nu au voie să iasă. Ba chiar la un hotel ar fi venit poliția, pentru că oamenii au vrut să meargă să și cumpere de mâncare.

Turistilor li s-a propus să fie testați, contra cost, dar niciunul dintre români nu a acceptat, pentru că ar fi trebuit să rămână în Grecia să aștepte rezultatul, deci să-și prelungească sejurul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite