Zeci de paparazzi în fața reședinței din Canada a prințului Harry și a soției lui. Necunoscute privind viitorul cuplului regal

21 ianuarie 2020, 21:39

Imediat după ce a participat la un eveniment caritabil la Londra, prințul Harry a luat primul avion spre Canada. La coborâre a fost văzut însoțit de gărzile de corp și urcându-se într-o mașină care a tras chiar la scara avionului.

Unii britanici speră ca Harry și Meghan să se răzgândească și să revină în familia regală. Alții spun că prințul a făcut acest pas la presiunile soției.

Meghan și Harry stârnit un adevărat „cutremur”, după ce au anunțat că vor să iasă din prima linie a familiei regale, să devină independenți financiar și să stea alternativ în Marea Britanie și în Canada. Dupa ce și-a revenit din șoc, regina Elisabeta a II-a i-a „concediat”, afirm[ unii jurnaliști britanici. Nu vor mai avea titulatura de Alteță Regală și nu vor mai reprezenta Coroana în activități oficiale, așa cum și-ar fi dorit.

Mai sunt multe lucruri de lămurit în legătură cu viitorul ducilor de Sussex. Până în primăvară, Palatul Buckingham va da toate detaliile despre statutul lor. Una dintre marile necunoscute este cine le va asigura paza peste Ocean. Statul canadian sau contribuabilul britanic? În plus, în câțiva ani, unde va merge micuțul Archie la grădiniță – în Canada sau în Marea Britanie, ținând cont că Harry și Meghan spun că vor să locuiască alternativ în ambele țări.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite