Zeci de mii de tineri petrec pe litoral. Ministrul de Interne: A trebuit să ne redimensionăm dispozitivul, pentru siguranța turiștilor

28 aprilie 2018, 14:57

Turiștii care au ajuns în stațiunile de la mare petrec neîntrerupt, a transmis Ana Maria Stancu, de pe litoral. Cei mai mulți sunt în Mamaia Nord, unde se desfășoară Festivalul de muzică electronică, unde au venit cei mai în vogă DJ-ei de talie internațională. Seara, cei care nu merg la festival ajung în cluburile nonconformiste, tot din Mamaia Nord, sau în localurile în care se ascultă muzică LIVE.

Ministrul Carmen Dan a făcut astăzi o vizită pe litoral, a mers într-o vizită de lucru la Prefectura Constanța și a ajuns apoi la sediul poliției din stațiunea Mamaia, unde a verificat tehnica de intervenție a polițiștilor, a jandarmilor și a echipajelor SMURD și a dat aisgurări că turiștii vor vedea mulți polițiști, atât în stațiunile de pe litoral, dar și în trafic.

Carmen Dan, ministrul de Interne: „Este o repetiție pentru ceea ce urmează. La sfârșitul lunii iunie începe sezonul estival. Ne dorim ca cei care vin pe litoral să ne vadă la datorie și să se simtă în siguranță. Dintr-o primă evaluare, numai în ceea ce privește minivacanța de 1 Mai, am estimat că vom avea pe litoral aproximativ 40.000 de persoane și în Deltă – 10.000 de persoane. Asta înseamnă că noi a trebuit să ne dimensionăm dispozitivul, în așa fel încât să acoperim acest aflux de turiști în această perioadă”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite