Zeci de copii cu afecțiuni neuro-psihomotorii se tratează la Sanatoriul Balnear Techirghiol și urmează, în paralel, cursuri de grădiniță sau școală

13 septembrie 2022, 19:44

Andreea are 10 ani și a învățat poezii cu ajutorul profesorilor care predau la Sanatoriul Balnear Techirghiol. A venit tocmai de la Roșiorii de Vede, din Teleorman, pentru a face masaj și kinetoterapie. Începutul de an școlar a prins-o la tratament.

Ca Andreea sunt mulți alți copii care au nevoie de medicii și specialiștii de la secția de recuperare medicală a Sanatoriului Balnear Techirghiol.

Un corp de clădire a fost amenajat special pentru copiii care fac tratament la Techiroghiol. Acolo, copiii participă la cursuri, ajutați de profesori dedicați și de părinți sau bunici.

La fel face și Tudor, care, la numai șase ani știe deja bine limba engleză și este pasionat de istorie și de televiziune.

Secția de Recuperare Neuropsihomotorie va avea în curând noi locuri de cazare și locuri de tratament, printr-un proiect de extindere finanțat din fonduri europene.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă