Zeci de case și de gospodării au fost inundate în urma ploilor din ultimele ore. Apă până la brâu în Argeș

8 iulie 2018, 14:17

Viitura a măturat comunele argeșene Stâlpeni și Mihăiești. Zeci de gospodării au fost inundate. Cinci persoane au fost luate cu forța din casa care s-a umplut cu apă. E vorba de doi adulți și trei copii.

Autoritățile locale susțin că dezastrul a fost provocat şi de lucrările la drumul național.

Pompierii au trimis la fața locului cinci autospeciale cu cinci motopompe pentru evacuarea apei, iar autoritățile locale au creat breșe pentru ca apa să se poată scurge.

Și Drumul Național 73, Pitești – Brașov, a fost inundat: s-au format coloane de mașini până când apa s-a scurs de pe carosabil.

O ploaie de o oră a provocat inundații în comuna Sascut din județul Bacău. Echipajele ISU au evacuat toată noaptea apa cu ajutorul motopompelor.

Și în Vaslui ploaia de aseară a provocat pagube în gospodăriile din satele Rafaila și Trestiana. Mai multe fântâni au fost colmatate și câteva drumuri sătești și comunale au fost afectate de torenţii scurși de pe versanţi. Trei localități au rămas fără energie electrică.

Gospodării și drumuri inundate și în localitatea Şona din județul Alba. Pompierii militari au intervenit pentru a ajuta localnicii la evacuarea apei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă