Zâmbete la cutie. Cadouri pentru copiii din cele mai sărace 17 județe ale țării

5 decembrie 2017, 10:14

Darurile vor lua drumul celor mai îndepărtate colțuri ale României și vor ajunge la familiile nevoiașe. Iar gesturile din suflet nu se opresc aici.

Pe 27 decembrie sunteți invitați la un concert caritabil găzduit de  Muzeul Național al  Țăranului Român. Biletul de intrare la acest eveniment înseamnă un dar pentru un copil defavorizat.

Campania umanitară „Zâmbetul din cutie” a fost organizată pentru prima dată în 2012, până în prezent reușind să strângă peste 17 mii de daruri.

În cadrul celei de-a VI-a ediții, Punctul culminant al campaniei „Zâmbetul din cutie” este concertul caritabil de luni, 27 noiembrie 2017, găzduit de Muzeul Național al Țăranului Român.

În sală vor fi prezenți copiii din mai multe centre de plasament din  București și copiii din familii modeste din județele Ilfov, Dâmbovița, Ialomița și din capitală, care se vor bucura de o seară de neuitat.

Pentru restul persoanelor care vor să participe la concert, biletul de intrare este un dar pentru un copil defavorizat. Evenimentul începe la ora 17:00, în studioul „Horia Bernea” și este prezentat de Maia Morgenstern.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite