www.spitalearges.ro , platformă online pentru donaţii către spitalele din județul Argeş

O platformă online pentru direcționarea și repartizarea eficientă a donațiilor către spitalele din județul Argeș aflate în lupta cu COVID-19 a fost lansată sâmbătă.

11 Aprilie 2020, 17:39 (actualizat 11 Aprilie 2020, 17:43) |
Coronavirus. Medici / FOTO: Primăria Muncipiului București/ Facebook

Potrivit Prefecturii Argeş, platforma online www.spitalearges.ro are ca scop „o direcţionare şi repartizare eficientă a donaţiilor către spitalele din judeţul Argeş, dar şi o bună monitorizare a necesarului de echipamente şi medicamente al acestora”.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să facă donaţii au astfel acces la necesarul real al spitalelor din judeţ, dar şi la o serie de campanii umanitare care sunt în desfăşurare.

Prefectura Argeș a precizat că, în acelaşi timp, platforma reprezintă şi un sprijin pentru colaborarea inter-spitalicească în ceea ce priveşte transferul sau împrumutul de medicamente şi echipamente de protecţie.

Ideea a aparținut unor ONG-uri care sunt implicate în campaniile umanitare. Platforma a fost realizată de cancelaria Instituţiei Prefectului.

„Rog persoanele fizice sau juridice din judeţul Argeş să susţină spitalele care se află în luptă cu acest virus ucigaş, în funcţie de necesităţile acestora. Numai împreună putem să învingem!”, a transmis prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 18°C
IASI 15°C 18°C
CLUJ 13°C 14°C
CONSTANTA 13°C 15°C
CRAIOVA 15°C 18°C
BRASOV 11°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI