wrs, în această seară pe scena Eurovision. Calificarea României în marea finală se va decide astăzi, în direct pe TVR 1 și TVR Internaţional, începând cu ora 22.00

12 mai 2022, 11:10

„În sfârşit, a sosit momentul pe care îl aştept din ziua în care m-am înscris în Selecţia Naţională. Este un vis devenit realitate. Sunt pregătit să dau totul pe scenă, pentru țara mea și pentru sutele de milioane de oameni care vor urmări show-ul României. Am muncit enorm și abia aștept să trăiesc acest moment alături de publicul din sală și din fața ecranelor. Hai România!”, a declarat wrs.

România intră, joi, în a doua parte din cea de-a doua semifinală, alături de  Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda. Reprezentantul nostru va avea pozitia cu numărul 13 în ordinea de intrare în concurs.

Fanii din ţările repartizate în a doua semifinală şi cei din Spania, Marea Britanie şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Marea Finală.

În această seară, fanii (cu excepția celor care locuiesc în România) vor putea vota Llamame de până la de 20 de ori de pe același număr de telefon sau prin aplicația de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv,

(w500) wrs, în a

Emoţiile vor creşte la finalul show-ului, când prezentatorii vor anunţa cei zece câştigători ai serii, artiştii care vor merge în finala din 14 mai.

Miercuri, reprezentantul României și cei ai celorlalte țări care evoluează în a doua semifinală Eurovision au avut ultimele două repetiții.

La repetiția care a precedat show-ul pentru juriu, organizatorii au avut o serie de probleme tehnice. În cazul nostru, wrs a întâmpinat o problemă de sonorizare – artistul nu a auzit în căști, motiv pentru care a reluat repetiția.

Şi alți artiști au reclamat probleme tehnice, astfel încât au fost reluate repetițiile pentru încă patru țări, un lucru mai putin obișnuit la Eurovision.

A doua repetiție, chiar dacă nu a fost transmisă în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca și semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca al publicului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite