Wrs, reprezentantul României la Eurovision 2022, este susținut de românii din Torino. Jurnaliștii au vrut să învețe coregrafia piesei LIamame

5 mai 2022, 19:45

Când nu repetă pentru Eurovision 2022, wrs se întâlnește cu presa pentru interviuri.

Solicitările au fost chiar mai multe decât în turneul de promovare pe care l-a susținut, în urmă cu o lună, în Europa și Israel.

Invitat la Radio Torino Internațional, reprezentantul României la Eurovision 2022 a primit zeci de întrebări, în special, din partea românilor de acolo. Cei mai mulți vor să știe unde îl pot asculta cântând.

Anca Manole, jurnalist, Radio Torino Internațional: Wrs e wow! Pe când de modest, pe atât de mândru că e român și transmite tuturor pozitivitatea, optimismul, are toate cărțile în regulă pentru a ajunge unde trebuie. Este foarte multă susținere din partea românilor.

Alți jurnaliști au vrut să învețe de la artist coregrafia melodiei LIamame.

Biletele pentru concursul Eurovision 2022 s-au epuizat imediat ce au fost puse în vânzare. Competiția începe pe 10 mai. Iar reprezentantul României va intra în concurs în a doua semifinală, pe 12 mai.

Luiza Dinică Diculescu, jurnalist, Radio Torino Internațional: A început deja să se simtă emoție în orașul nostru, sunt foarte mulți români aici, zeci de mii, el e susținut de românii din toată Italia.

Televiziunea Română va transmite în direct cele două semifinale ale concursului de pe 10 și 12 mai, dar și finala din 14 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite