Wrs, prima repetiție pe scena de la Torino, pentru Eurovision 2022: „A mea a fost ideea să rămân fără cămașă pe mine”

3 mai 2022, 17:18

Primul contact cu scena Eurovision a fost un succes pentru wrs, care a strălucit în lumina reflectoarelor. Artistul și-a schimbat costumul, a modificat coregrafia și și-a rupt cămașa pe scenă.

Wrs, reprezentantul României la Eurovision 2022: Doamne, nu știu cum să ies din transă, a fost superb. Tot ce ține de calitatea sunetului, grafică, lumini pe scenă, noi am fost foarte buni. A mea a fost ideea să rămân fără cămașă pe mine, da. Am zis că avem nevoie așa, de un moment să fie bun. Am conceput această cămașă împreună cu designerul.

După repetiții, artistul s-a întâlnit cu presa, în format online.

Iuliana Marciuc, șefa delegației României la Eurovision 2022: Am întâlnit din nou un artist care are foarte multă dorință de a câștiga, are un vibe de învingător. Se bucură de fiecare moment pe care l-a trăit pe scenă, a fost o repetiție bună, în care el a cântat foarte bine și a dovedit încă o dată că orice lucru pe care îl face, îl face cu ambiție și cu atenție la detalii.

Eurovision 2022 se va desfășura pe 10, 12 și 14 mai. Toate cele trei show-uri, semifinalele și finala, vor fi transmise în direct de Televiziunea Română.

Iar reprezentantul României va intra în concurs în a doua semifinală, pe 12 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite