Wizz Air anunță o nouă bază, la Bacău: 12 rute către șase țări vor fi lansate

Wizz Air
Wizz Air
16 iunie 2020, 14:53

Conform unui comunicat de presă al companiei, aceasta este a șaptea bază a companiei din România și a doua în regiunea istorică a Moldovei din România, după cea de la Iași. Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 89 RON.

Cele două aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 12 noi rute către: Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie), Memmingen / München Vest (Germania), Billund (Danemarca) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România – inclusiv 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava – va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi și interesante.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group, a declarat marți în cadrul conferinței de presă de la Bacău: „Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România. Suntem deja cel mai mare operator din țară și rămânem fideli misiunii noastre de liberalizare a călătoriilor aeriene nu numai în capitale, dar și pe aeroporturile regionale. Deschiderea celei mai noi baze Wizz Air și alocarea a două aeronave moderne, de ultimă generație, subliniază importanța pieței românești pentru operațiunile noastre. Adăugând astăzi 12 noi rute interesante și păstrând protocoalele noastre de igienizare la cele mai înalte standarde, suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor face călătoriile să fie accesibile pentru tot mai mulți pasageri din România.”

 

 

 

sursa

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite