Wizz Air anunță noi rute din București spre Viena și Heraklion

Wizz Air
Wizz Air
9 iunie 2020, 13:37

Pasagerii pot deja să rezerve bilete la prețuri ce încep de la 89 lei.

„Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunități de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine și mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraș cu operațiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava și Constanța, ultimul anunțat în mai”, transmite compania, potrivit Mediafax.

„Wizz Air continuă să-și extindă rețeaua în România cu două noi rute anunțate astăzi de la București la Viena și Heraklion. Dorim ca pasagerii noștri să se bucure de noile oportunități de călătorie, în același timp, să se simtă în siguranță și confortabil. Am implementat o serie de măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipaj la bord, în conformitate cu reglementările guvernamentale, astfel încât să putem continua să oferim o experiență de călătorie de calitate la tarife atractive și mici”, declară Paulina Gosk, corporate communications manager Wizz Air.

Spre Viena se poate zbura din București, începând din 15 iulie, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, iar spre Heraklion din 16 iulie, în zilele de joi și duminică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani