William, noul prinț de Wales, a făcut o mărturisire emoționantă după moartea bunicii sale: „Însoțirea sicriului a fost problematică. A reînviat amintiri”

16 septembrie 2022, 07:30

Prințul și Prințesa de Wales, William şi Kate, au mers joi la reşedinţa regală de la Sandringham, unde familia regală britanică îşi petrece Crăciunul în fiecare an.

Moștenitorul tronului britanic a stat de vorbă cu oamenii veniți să aducă un omagiu reginei și le a mărturisit că miercuri, când a mers în urma sicriului, a fost un moment foarte greu, care i-a stârnit amintiri dureroase.

„Însoțirea sicriului a fost problematică. A reînviat amintiri…”, le-a spus William oamenilor veniți să-i aducă omagii Reginei la Sandringham. Prințul de Wales a făcut referire la funeraliile mamei sale, Prințesa Diana, care a murit în 1997, în urma unui accident rutier, la doar 36 de ani.  William avea doar 15 ani atunci, iar fratele său, Harry, 13.

La Londra au început repetițiile pentru funeraliile suveranei. Militarii au repetat atent fiecare mișcare pe care o vor face luni, când o vor conduce pe Regina Elisabeta a II a pe ultimul drum. Suverana va fi înmormântată luni la 21.30 ora României, , în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite