WhatsApp lansează noi funcții – utilizatorii pot decide cine vede dacă sunt online sau nu și pot părăsi grupurile fără notificarea membrilor

WhatsApp vine cu noi modificări pentru utilizatori. Aplicația lansează noi funcții de confidențialitate, ca urmare a cererilor venite de la useri. Aceștia vor putea să aleagă cine din agenda lor îi poate vedea online și cine nu, iar dacă părăsesc un grup, ei pot alege ca cei din grup să nu fie notificați, conform The Guardian.

09 August 2022, 14:52 (actualizat 09 August 2022, 14:54) Știrile TVR |
WhatsApp lansează noi funcții

Funcțiile vor fi implementate în această lună, într-o campanie globală care va începe din Marea Britanie.

În prezent, dacă părăsești un grup WhatsApp sau ești eliminat din acesta, fiecare membru este notificat, ceea ce poate fi stânjenitor pentru cei care vor să iasă neobservați. Odată introdusă noua funcție, utilizatorii vor putea pleca fără a anunța toți membrii grupului, ci doar administratorii.

De asemenea, utilizatorii vor avea opțiunea de a permite doar anumitor contacte sau nimănui  să vadă când sunt activi pe platformă, aducând opțiunile de stare online în concordanță cu setările „ultima dată când au fost văzuți”.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 27°C 23°C
IASI 19°C 17°C
CLUJ 17°C 14°C
CONSTANTA 22°C 22°C
CRAIOVA 22°C 20°C
BRASOV 15°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI