Weekend ploios cu temperaturi mai scăzute. La începutul săptămânii viitoare vremea se încălzește și ploile se opresc

19 octombrie 2018, 12:09

Toamna își reintră în drepturi de vineri. La început în vest și centru, apoi în această noapte ploile ajung în sud-vestul țării, unde izolat se vor acumula până la 15 litri de apă pe metrul pătrat.

Sâmbătă, ploile își vor face simțită prezența pe parcursul zilei local, în regiunile sudice și sud-estice, și izolat, în restul teritoriului, pentru ca noaptea să se mute în vest, nord-vest și centru.

Duminică, ploile se extind în toate regiunile, iar noaptea se restrâng către partea de sud-vest. În noaptea de duminică spre luni nu este exclus ca la altitudini mari să vorbim despre lapoviță și ninsoare.

Sâmbătă temperaturile vor coborî în regiunile extra carpatice, dar la scara întregii țări se vor înregistra temperaturi în jurul normelor.

Duminică va fi o răcire semnificativă a vremii în special în regiunile intracarpatice, cu 6 până la 8 grade Celsius. Vor fi temperaturi maxime de aproximativ 10-15 grade.

Săptămâna viitoare, vremea începe cu vreme bună, luni și marți. Nu vor mai fi ploi, iar soarele își face apariția urcând temperaturile până la 14-18 grade Celsius. Ploile reapar în noaptea de marți spre miercuri.

Și în Capitală vremea va fi ploioasă weekendul acesta, cu temperaturi mai scăzute în special duminică. Săptămâna viitoare, luni și marți, nu vor mai fi ploi,  iar vremea se încălzește.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă