Vreme de iarnă în toată țara. La noapte, minima va ajunge la minus 8 grade în țară, iar în București vor fi minus 3

17 noiembrie 2018, 13:43

A venit iarna în sudul țării! În Craiova, temperaturile au scăzut noaptea trecută sub pragul de îngheț, iar de dimineață a început să ningă slab și se înregistrau 0 grade în termometre.

Cel mai a fost la Curtea de Argeș, Câmpulung și Toplița, iar cel mai cald, 9 grade cu plus, la Oradea.

Frig, zăpadă și viscol în stațiunea Lacu Roşu din Harghita. Localnicii se așteptau însă ca iarnă să vină chiar mai repede, așa cum s-a întâmplat în alți ani.

Turiștii, bine echipați, cu fulare și mănuși, s-au bucurat din plin de liniștea locului și de piesajele de iarnă din apropierea Lacului Roșu.

A nins ca în povești și în Poiana Brașov. În stațiune stratul de zăpadă ajunge la 5 cm, iar sus, pe Vârful Postavaru, are aproape 20. Insuficient pentru schiori, dar destul pentru joaca celor mici.

Și în zonele de munte din Dâmbovița, un strat fin de zăpadă a acoperit șoselele. Iar drumarii au împrăștiat sare și nisip din belșug.

Autoritățile avertizează turiștii care urcă spre Padina să aibă mașinile echipate de iarnă. S-au depus aproape 10 centimetri de zăpadă, iar viscolul a îngreunat circulația.

La noapte, minima va ajunge la minus 8 în țară, iar în București vor fi minus 3.

Rămâne în vigoare informarea meteo de vreme rea, frig și vânt până mâine la ora 12.00. Și, după cum avertizează meteorologii, va mai ninge în multe zone din țară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Ninsoare. Circulație rutieră în condiții de iarnă

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din 12 judeţe

Weekend cu ninsori și vânt în cea mai mare parte a țării