Vrancea: Localnicii din Nistorești, terorizați de albine

Motiv de revoltă mai puțin obișnuit într-o localitate vrânceană. Localnicii din Nistoreşti spun că sunt terorizați de albinele unui consătean care are 40 de stupi chiar în mijlocul satului. Oamenii se plâng că au fost înțepați în nenumărate rânduri, iar unii chiar au ajuns la spital. Sătenii susțin că au făcut nenumărate reclamații, dar deocamdată problema nu a fost rezolvată.

14 Iulie 2020, 20:03 |
Trăiesc cu frica albinelor
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Măriuța Olariu, o localnică din Nistorești, se îmbrăcată gros din cap până-n picioare de teama albinelor, chiar dacă afară e foarte cald. Animalele suferă și ele, pentru că stau numai închise, se plânge femeia.

Oamenii au încercat să ajungă la o înțelegere cu proprietarul celor 40 de stupi, dar în zadar.

Femeia spune că toți din casă au fost înțepați de albine şi au ajuns la medic pentru tratament. În aceeași situație e și un vecin, ai cărui nepoți au fost atacați de albine.

Câteva case mai încolo, alți oameni, aceeași problemă. O femeie povestește că a fost la un pas de moarte din cauza înțepăturilor de albină.

Proprietarul stupilor locuiește în altă localitate și vine doar la sfârșit de săptămâna să-și îngrijească albinele.

Sătenii au sunat și au sesizat în nenumărate rânduri autoritățile. Au făcut plângere la primărie, la poliție, la Direcția Sanitar- Veterinară, dar stupii au rămas în același loc, în mijlocul satului. Problemele oamenilor au ajuns acum la urechile autorităților județene, care au promis că vor cerceta cazul.

Proprietarul stupilor nu a putut fi contact pentru a prezența un punct de vedere. Oamenii însă aşteaptă acum un răspuns şi o rezolvare a problemei.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 11°C 12°C
IASI 10°C 11°C
CLUJ 7°C 10°C
CONSTANTA 11°C 14°C
CRAIOVA 9°C 11°C
BRASOV 9°C 10°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI