Vrancea | Incendiu la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Focșani; întreaga pictură a fost afectată

Incendiu
Incendiu
10 februarie 2021, 09:58

„Marţi, în jurul orei 23,00, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu la Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’ din municipiul Focşani. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, în interiorul lăcaşului de cult, cuprinzând elemente de mobilier care ardeau mocnit”, a precizat ISU Vrancea.

Focarul a fost localizat în cel mai scurt timp, pompierii reuşind să lichideze incendiul în limitele găsite în mai puţin de 30 de minute.

La faţa locului s-a intervenit cu patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit ISU Vrancea, în urma evenimentului provocat de un scurtcircuit la o unitate de aer condiţionat, au ars circa 30% din cafas, piese de mobilier, zece metri pătraţi de mochetă şi o unitate de aer condiţionat, iar din cauza fumului dens întreaga pictură a lăcaşului de cult a fost afectată.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă