Volodimir Zelenski: Situația militară din sudul Ucrainei este destul de periculoasă în unele locuri. În est este foarte greu, dureros. Dar facem tot ce putem pentru a rezista

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski
Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski
24 februarie 2023, 09:22

Zelenski a mai spus că forţele ruse au bombardat din nou oraşul Herson din sudul ţării, lăsând fără căldură 40.000 de persoane.

În ceea ce priveşte sudul, în unele locuri, situaţia este destul de periculoasă, însă trupele noastre au mijloacele de a le răspunde ocupanţilor„, a afirmat liderul de la Kiev, rezumând evenimentele de pe diferite fronturi.

„În est, este foarte greu, dureros. Dar facem tot ce putem pentru a rezista”, a continuat el, făcând referire la atacurile repetate ale forţelor ruse, care încearcă să captureze regiunile Doneţk şi Lugansk.

Potrivit lui Zelenski, lucrările de reconstrucţie din Herson, care a fost bombardat zilnic, vor continua până când încălzirea va fi restabilită.

„Şi vom reconstrui. Indiferent ce ar putea face aceşti terorişti şi ticăloşi ruşi, vom reconstrui şi repara totul”, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite