Vladimir Soloviev, propagandistul Kremlinului, îi ceartă pe generalii ruși: „De ce a creat statul un stoc nuclear? Cu ce scop? Ca să-i fie frică să-l folosească?”

Vladimir Soloviev
Vladimir Soloviev
27 ianuarie 2023, 13:56

O secvență din emisiunea moderată de Soloviev a fost postată pe Twitter de Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne.

Răbufnind în stilul său caracteristic, Vladimir Soloviev le-a transmis un mesaj autorităților și liderilor militari ruși, acuzându-i indirect de lașitate în privința escaladării nucleare a invaziei din Ucraina.

„Războiul nu are loc pe Twitter, Telegram sau Facebook. Războiul este pe pământ. Orașele noastre sunt țintite, pământul nostru. Mor soldați ruși, mor ruși. Naziștii triumfă. Cum vom răspunde? Spunând că nu va fi niciun război nuclear? De ce a creat atunci statul un stoc nuclear? Cu ce scop? Ca să-i fie frică să-l folosească? Sau pentru ca acei generali cu stele uriașe să se codească și să spună «În niciun caz!»? Vreți un război nuclear? Vreți să distrugeți Rusia cu arme convenționale? Ce doriți?”, a tunat Soloviev.

Într-o emisiune de zilele trecute, Soloviev a amenințat Germania legat de aprovizionarea trupelor ucrainene cu tancuri Leopard.

„Berlinul va fi distrus dacă Germania va preda armele Ucrainei. Aceasta este o răzbunare pentru deciziile politice.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite