Vlad Voiculescu, propus la Ministerul Sănătății: Pentru a putea construi avem nevoie de oameni profesioniști, pe care îi invit să vină alături de noi

23 decembrie 2020, 14:59

În privința situației spitalelor, Vlad Voiculescu a spus că sunt câteva probleme structurale – finanțarea, problema investițiilor făcute fără cap și a lipsei de capacitate la nivelul Ministerului Sănătății.

Pentru a putea construi avem nevoie de oameni profesioniști pe care îi invit să vină alături de noi. Avem un mandat de patru ani în care vrem să construim și vrem să construim la propriu, vrem să construim la figurat, avem nevoie să construim în această țară, a subliniat ministrul propus.

Cu privire la noua tulpină a virusului SARS CoV 2, apărută în Marea Britanie, Vlad Voiculescu a spus că veștile sunt îngrijorătoare. Avem nevoie de toate datele și în măsura în care le vom avea, vom decide care sunt măsurile.

Întrebat despre o posibilă carantinare a Bucureștiului, Voiculescu a arătat că nicio măsură nu trebuie exclusă. În momentul acesta nu se pune problema carantinării unui oraș sau a altuia și nu este o măsură  singulară a Ministerului Sănătății sau a ministrului Sănătății. Avem nevoie să vedem datele reale ale fiecărui județ și în perioada următoare asta vom face, a explicat Vlad Voiculescu

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă