Vlad și Mircea Cosma află sentința pe 5 martie, în procesul în care sunt judecați pentru corupție

19 februarie 2018, 16:13

Familia Cosma a venit înarmată cu un optimism rezervat la ultimul termen al procesului. În vreme ce fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, nu a făcut declarații, fiul lui, fostul deputat Vlad Cosma, a suținut că nu se teme de verdictul judecătorilor.

Fiica fostului șef de consiliu județean, deputata PSD Andreea Cosma, a venit la Înalta Curte să își susțină tatăl și fratele.

Andreea Cosma a susținut că dosarul fratelui și tatălui ei a fost fabricat cu probe măsluite de procurorii de la DNA Ploiești. Ea a povestit și despre avansurile pe care i le-a făcut fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocală.

Fostul șef al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită. Potrivit DNA, între 2010 și 2013, el ar fi primit mită 1 milion de euro, ca să dea contracte de deszăpezire și asfaltare unor anumite firme din Prahova. Fiul lui, Vlad Cosma, este acuzat pentru trafic de influență. În prima instanță, Cosma Senior a primit 8 ani de detenție, iar Juniorul, 5 ani. Fiica lui Mircea Cosma, Andreea, este judecată și ea într-un proces de corupție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite