Vizită regală la Ministerul Apărării. Peste două zile, Majestatea Sa Margareta va vizita batalionul Armatei Poloniei care poartă numele "Regele Carol al II-lea al României"

Familia Regală va fi alături de văduvele eroilor de război şi va continua să susţină moral militarii Invictus. Înainte de a pleca în Polonia, unde va vizita batalionul Armatei Poloniei care poartă numele "Regele Carol al II-lea al României", Majestatea Sa Margareta a vizitat pentru prima dată Ministerul Apărării Naţionale din România.

02 Martie 2020, 21:05 (actualizat 02 Martie 2020, 21:08) Știrile TVR |
Vizită regală la Ministerul Apărării
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Ministerul Apărării vrea să fructifice relaţiile pe care le are Familia Regală în străinătate.

Majestatea Sa Margareta va pleca peste două zile în Polonia, unde va vizita şi unitatea militară pe care o patronează.

Unitatea are un batalion denumit “Regele Carol al II-lea”, pentru că polonezii nu au uitat cum Regele României i-a ajutat în timpul războiului să se refugieze în ţara noastră şi să-şi pună la adăpost tezaurul.

Custodele Coroanei Române a vizitat Sala Eroilor, care prezintă parcursul recent al Armatei Române, de la misiuni sub mandat ONU în Africa, în Balcani, precum şi cele din Afganistan şi Irak. A văzut și mărturii din momente importante din istoria militară a României, la care au paticipat tatăl, bunicul şi străbunicul Majestăţii Sale.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 30°C 31°C
IASI 30°C 31°C
CLUJ 24°C 23°C
CONSTANTA 24°C 24°C
CRAIOVA 28°C 27°C
BRASOV 26°C 25°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI