Viva Tech 2018 – cele mai noi tehnologii și sisteme robotice sunt prezentate la expoziția de la Paris

26 mai 2018, 14:40

Peste 8000 de start-up-uri s-au întâlnit la Paris pentru a demonstra că roboții, realitatea virtuală sau dispozitive care ni se par sofisticate își pot devedi utilitatea în viața de zi cu zi.

Lou Josselin – inginer Cybedroid: „Roboţii sunt făcuţi să ajute oamenii, să le facă zilele mai uşoare, să preia cât mai multe sarcini umane, să ne înlocuiască în muncile neplăcute.”

Utilizarea noilor tehnologii robotice și-a găsit repede locul în telemedicină, mai ales în unele țări cum ar fi Canada sau Rusia, unde trăiesc comunități separate de mii de km și care fac dificil accesul la un spital. La fel de simpla pare folosirea acestor dispozitive în multe alte domenii.

Lou Josselin – inginer Cybedroid: „Puteţi avea aşa ceva într-un magazin de vânzare cu amănuntul, oferindu-vă instrucţiuni pentru produsele pe care vreţi să le cumpăraţi.”

Parisul, gazda Viva Tech, demonstrează că roboții, vehiculele autonome, realitatea virtuală, digitalizarea, și, în general, noile tehnologii – se impun în economia viitorului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite