Viorica Dăncilă la TVR: „Dacă în primul tur am avut 10 județe, de data aceasta avem 5 județe. Puțin, foarte puțin (…) Eu nu o să-mi dau demisia”

24 noiembrie 2019, 23:45

Până acum avem doar 5 județe câștigate de PSD. Dacă în primul tur am avut 10 județe, de data aceasta avem 5 județe. Puțin, foarte puțin, a admis Viorica Dăncilă la TVR.

Potrivit lui Dăncilă, trebuie făcută o analiză pe fiecare județ în parte.

Aici nu aș vrea să mă grăbesc și să spun că trebuie să răspundă unul sau altul. Cred că trebuie făcută o analiză pe fiecare județ în parte, să ținem cont de specificul fiecărui județ, și pe urmă să vedem ce decizii luăm în cadrul Comitetului Executiv Național. Aș vrea să schimbăm acea abordare pe care partidul acesta a avut-o de fiecare dată, prin a da repede oameni, a schimba repede oameni, a face schimbări decisive. Eu cred că trebuie să avem o altă abordare, și să vedem – acolo unde este necesară o schimbare, o hotărâm în Comitetul Executiv și facem acea schimbare. Dar eu cred că aceste lucruri le putem face numai în urma unei analize„, a declarat Dăncilă.

Întrebată dacă se așteaptă ca în Comitetul Executiv Național să i se ceară demisia, Viorica Dăncilă a subliniat că este posibil ca acest lucru să se întâmple. „Dar eu nu o să-mi dau demisia. Dacă vor, într-adevăr, să facem un congres și acest lucru se va hotărî la congres, pentru că forma de alegere a președintelui organizației naționale este congresul„, a declarat președintele PSD.

Dăncilă a indicat că nu l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru că a așteptat întâi să aibă toate rezultatele. „Bineînțeles, așa cum este normal, cel care a câștigat merită felicitat. (…) Este normal să îl felicit, pentru că a obținut un rezultat mult mai bun, a avut mai multă încredere din partea cetățenilor. Se pare că cetățenii au ales acest discurs mai mult al urii decât al înțelegerii„.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite