Viorica Dăncilă: Noua lege a pensiilor va fi prezentată sindicatelor și patronatelor

20 septembrie 2018, 13:56

„Vreau să dau astăzi o veste bună pensionarilor, dar şi actualilor angajaţi viitori pensionari în sistemul public. Noua lege a pensiilor va fi prezentată astăzi sindicatelor şi patronatelor în Consiliul Naţional Tripartit, astfel încât să respectăm calendarul pe care ni l-am propus pentru adoptarea şi punerea acestei legi în aplicare”, a anunţat, joi, premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Proiectul realizat de Ministerul Muncii se bazează pe principii sănătoase care trebuie să asigure sustenabilitatea sistemului de pensii din România, dar și venituri mai mari românilor. Este un proiect bun, care rezolvă în primul rând inechitățile din sistemul public de pensii și care va duce la creșteri substanțiale ale pensiilor. Acest proiect este rezultatul bunei guvernări, care împreună cu alte măsuri a dus la creșterea veniturilor pensionarilor, a spus premierul României.

Guvernul alocă 200 de milioane de lei pentru măsuri în sistemul de protecție a copilului și în centrele de asistență socială a persoanelor cu handicap

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Anul nou vine cu creșteri de prețuri. Lista scumpirilor de la 1 ianuarie

În ce să investim banii economisiți. Depozite bancare sau titluri de stat