Violator în serie, arestat de polițiștii bucureșteni. Bărbatul este bănuit că le-a administrat medicamente unora dintre victime

12 octombrie 2018, 14:12

Bărbatul are 52 de ani, iar anul trecut procurorii l-au acuzat că a violat și agresat sexual zeci de femei. Ancheta a pornit atunci de la o plângere.

Zilele trecute, polițiștii l-au reținut din nou pentru că au apărut şi mai multe plângeri: ar fi violat încă 17 femei iar alte 20 au fost agresate sexual.

Procurorii spun că bărbatul posta anunțuri de angajare pe internet, iar persoanele interesate erau îndrumate către un medic cu care colabora pretinsa firmă care făcea angajările, pentru o evaluare psihologică.

Medicul era chiar el, iar în momentul în care femeile ajungeau în cabinetul lui le determina să accepte un control ginecologic prin metode neconvenționale.

Bărbatul susuţine că doar le testa atenția. Însă toate scenele din cabinet erau filmate, iar procurorii au găsit o arhivă cu materiale pornografice.

Individul este cercetat și pentru că s-a dat drept medic și astfel și-a înșelat victimele.

La Poliție s-au adunat plângeri de la 70 de femei care și-au făcut cu greu curaj să povestească momentele de groază prin care au trecut în cabinetul suspectului.

Psihologii pun comportamentul bărbatului pe seama unor traume mai vechi.

Oamenii legii folosesc în anchetă și înregistrările video făcute de acuzat. Multe dintre victime ar putea fi chemate să depună mărturie şi în instanţă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite