Vineri s-a desfășurat proba scrisă pentru posturile de directori de școli. Întrebări care au contrariat nu doar candidații, ci și profesorii supraveghetori

15 octombrie 2021, 14:36

Cei care și-au dorit să devină directori sau directori adjuncți au avut la dispoziție două ore ca să rezolve un test grilă cu 50 de întrebări.

De exemplu, ar fi trebuit să știe care este asemănarea dintre catalog și carnetul de note sau cum se deosebește o culegere de un manual, și să aleagă din mai multe variante răspunsul corect.

Pentru profesori, cerințele cele mai dificile au fost să calculeze bugetul și să scrie cum împart banii. 21 de candidați s-au retras din concurs.

Și profesorii supraveghetori au fost contrariați de unele întrebări.

Reprezentanții asociațiilor de părinți au fost observatori la examen și s-au bucurat că, după 5 ani de interimate, s-a organizat, în sfârșit, un concurs pentru directorii de școli.

Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afişate pe 20 octombrie, iar interviurile se vor desfăşura între 15 noiembrie și 8 decembrie 2021.

Candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7. După validarea rezultatelor finale, noii directori vor fi numiți din 10 ianuarie 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă