Vineri începe TIFF 2020! Proiecții exclusiv în aer liber, în peste 10 locații din Cluj-Napoca și din împrejurimi

30 iulie 2020, 11:25

A 19-a ediție se deschide vineri, în Piața Unirii Open Air, cu „La Belle Époque”, o comedie franceză cu Daniel Auteuil, Guillaume Canet și Fanny Ardant, pentru care biletele s-au epuizat în prima zi.

Peste 130 de titluri selectate de directorul artistic Mihai Chirilov vor rula de-a lungul celor 10 zile.

Proiecțiile vor începe la ora 21.30, cu excepția câtorva locații, în care startul se va da la ora 19.00.

Pentru cei mici, filmele EducaTIFF vor fi difuzate dimineața, de la ora 10.00, în curtea Muzeului de Artă.

În programul TIFF intră cinci dintre locațiile cu tradiție, precum Piața Unirii Open Air, Castelul Bánffy de la Bonțida, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Muzeul de Artă Cluj și Iulius Parc Open Air, și altele noi, care vor fi amenajate special pentru festival.

Am găsit multe spații foarte frumoase în aer liber, va fi și lună plină în primul weekend, va fi o atmosferă, cred, de neuitat„, a declarat directorul festivalului, Tudor Giurgiu.

În fiecare locație de proiecție vor exista fluxuri de intrare și de ieșire vizibil marcate, iar membrii echipei TIFF vor ghida în permanență accesul. La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact). Astfel, persoanele care au temperatura mai mare de 37,3°C sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație.

Purtarea măștii și respectarea distanței de minimum 1,5 metri între persoane vor fi obligatorii pe tot parcursul evenimentului.

Scaunele vor fi aranjate în două moduri – pentru o persoană și pentru 2 persoane care vor viziona filmul împreună și vor fi dezinfectate după fiecare proiecție, cu substanțe avizate.

Mai multe informații pe TIFF.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite