VIDEO Zelenski: Apărătorii noştri dau dovadă de o putere cu adevărat supraomenească pentru a alunga armata invadatorilor

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski
11 mai 2022, 07:22

„Sunt recunoscător tuturor protectorilor noştri care ripostează şi dau dovadă de o putere cu adevărat supraomenească pentru a alunga armata invadatorilor”, a afirmat preşedintele Zelenski în discursul său video zilnic în care a menţionat că ucrainenii se luptă împotriva a ceea ce a fost „cândva a doua cea mai puternică armată din lume”.

Preşedintele ucrainean rămâne precaut în faţa unei senzaţii euforice sau a unor „emoţii excesive”. „Nu este nevoie să se creeze o atmosferă de presiune morală specifică atunci când anumite victorii sunt aşteptate săptămânal şi chiar zilnic”, a afirmat el.

Preşedintele Zelenski s-a referit la informaţiile din cursul zilei din partea conducerii militare ucrainene privind victorii teritoriale în apropierea oraşului Harkov din estul Ucrainei. Ocupanţii sunt expulzaţi „treptat” din regiune, a spus şeful statului ucrainean.

Conform armatei ucrainene, au fost recucerite mai multe oraşe. Informaţiile nu au putut fi verificate independent.

„Forţele armate ale Ucrainei fac totul pentru a ne elibera ţara şi poporul”, a spus Volodimir Zelenski.”Toate oraşele noastre vor fi eliberate – Herson, Melitopol, Berdiansk, Mariupol şi toate celelalte”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite