VIDEO Un spectator care a strigat instrucțiuni către jucătoare la Wimbledon, invitat pe teren, îmbrăcat cu fustă și pus să joace tenis

Ca un pasager care i-ar striga instrucțiuni lui Lewis Hamilton de pe bancheta din spate a mașinii, un spectator de la Wimbledon i-a strigat ce să facă unei jucătoare care a câștigat de 4 ori turneul de mare șlem: Kim Clijsters. În loc să-l dojenească pe gălăciosul Chris Quinn, care știa mai bine cum ar trebui să servească jucătoarele de pe teren, Clijsters i-a făcut semn să coboare din tribună.

16 Iulie 2017, 19:09 (actualizat 16 Iulie 2017, 19:22) | Mihaela Carpea |
Lupta cu echipamentul feminin
Lupta cu echipamentul feminin
Atenție! Spectator la primire!
Lecția lui Kim Clijsters pentru un spectator la Wimbledon

Spectatorul gălăgios a intrat pe teren în aplauzele și în hohotele de râs ale audienței, inclusiv ale jucătoarelor. A primit imediat o rachetă de tenis. La Wimbledon însă toți jucătorii trebuie să fie îmbrăcați în alb și, ca să respecte eticheta, Kim Clijsters s-a repezit spre bancă, de unde i-a adus noului adversar o fustă din propriul ei echipament.

"N-o să poată trage fusta mai sus de genunchi", s-a arătat șocat comentatorul partidei.

Bărbatul s-a supus însă și, ajutat parțial de jucătoare înainte ca acestea să se prăbușească de râs pe teren, a îmbrăcat ținuta nepotrivită pentru el din mai multe puncte de vedere.

Abia acum putea să înceapă schimbul de mingi. "Tare aș fi vrut să avem un cadru și din spate", a spus comentatorul.

(w500) Atenție!

Și pentru că gălăgiosul îi strigase lui Clijsters să servească la corp, multipla campioană tocmai asta a făcut. La primul schimb, printre gâfâieli, simpaticul spectator s-a descurcat binișor. Adică a nimerit mingea. La următoarele însă...

"Oricum, meciul s-a dus, s-a terminat", a conchis comentatorul.

(w500) Lecția lu

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SPORT
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 15°C
IASI 13°C 10°C
CLUJ 7°C 11°C
CONSTANTA 16°C 16°C
CRAIOVA 12°C 13°C
BRASOV 10°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI