VIDEO. Ricky Martin, „nuntă grandioasă” în Puerto Rico. Artistul se căsătoreşte cu partenerul său suedez, Jwan Yosef

Ricky Martin nuntă în Puerto Rico
Ricky Martin nuntă în Puerto Rico
29 iunie 2017, 08:42

„Un lucru este sigur. Vreau să mă căsătoresc în Puerto Rico. De acolo sunt, la fel ca și familia mea și este o țară minunată. Nu doar pentru cei care doresc să se căsătorească”, a declarat Ricky Martín programului american ‘E! News’, specializat în informații despre lumea spectacolului.

Artistul a precizat că nunta lui va avea „un aer internațional”, având în vedere că partenerul său Jwan Yosef este suedez, iar unele din rudele sale sunt siriene.

El a recunoscut totuși că este o sarcină foarte grea. „Nimeni nu mi-a spus cât este de complicat să pregătești un eveniment atât de important. Știam că este greu, dar nu atât de complicat”, a subliniat cântărețul.

Yosef, 32 de ani, și Ricky Martin, care are doi copii, s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

Cântărețul, care în prezent îmbină filmările la un serial despre viața lui Gianni Versace cu show-ul ‘All in’ din Las Vegas, a vorbit și despre de gemenii săi, Valentino și Mateo, în vârstă de 8 ani.

„Copiii mei sunt fericiți, ceea ce înseamnă că facem o treabă bună”, a subliniat el.

Despre viața sa în Las Vegas, unde susține concertele, Ricky Martin a dezvăluit că programul copiiilor este mai plin decât al lui: „Sunt mai ocupați decât mine. Vizitează orașul, merg la Aqua Park, sau la diferite acțiuni (…) Și vin seara la concertul meu, dacă a doua zi nu au cursuri”, a mărturisit el.

A câştigat un concurs de frumuseţe pentru bebeluşi

Născut  în 1971, într-o familie numeroasă din Puerto Rico, Enrique Martin Morales avea să fie cunoscut drept Ricky Martin. Din cei 5 copii ai familiei Martin Morales: Enrique, Fernando Fernandez, Angel Fernandez, Eric Daniel şi Vanessa, el este singurul copil care a câştigat un concurs de frumuseţe pentru bebeluşi. 
La vârstă de 6 ani, i-a spus tatălui său: ”vreau să mă fac artist”. Tatăl său l-a întrebat cum să-l ajute şi a început să facă reclame, la televizor. În scurt timp se simte foarte bine în faţă camerelor de filmat, mulţumită lecţiilor de dicţie şi de canto luate. A fost introdus muzicii latino, de mama sa care, săturată până peste cap de rock, i-a dus la un concert Celia Cruz.

A început în formaţia Menudo

Şi-a dorit  să fie în formaţia Menudo, o trupa de băieţi sud-americană, încă de la vârstă de 10 ani şi a început să se prezinte la audiţii, pentru un nou component al trupei, după plecarea lui Ricky Melendez, relatează cinemagia.ro. Pe 10 iulie 1984   era deja membru al trupei Menudo, cea mai bine vândută formaţie latino din istoria muzicală. A părăsit trupa în 1989.

Ricky s-a dus acasă, să-şi continue studiile şi s-a orientat spre  teatru. Ajuns în Mexic i s-a oferit un rol în “Las zapatillas rojas”, o piesă ce l-a ajutat să obţină un nou rol, în piesa“Mama ama el rock”. A urmat apoi telenovela “Alcanzar una estrella” şi  “Munecos de Papel”.

A câştigat 1 milion de dolari într-o singură noapte

Tot mai multi oameni îşi doresc ca artistii lor preferati să cânte numai şi numai pentru ei. Urmând exemplul lui Jennifer Lopez, care pentru un milion de dolari a cantat la o nunta din Rusia, Ricky Martin a acceptat si el sa anime o petrecere privata din Italia pentru aceeasi suma “modica” de 1 milion de dolari. Faimosul cântăret  şi-a făcut timp, în ciuda multitudinii de concerte programate, să se prezinte in Porto Crevo, un centru turistic de pe frumoasa coastă italiană, pentru a cânta la exclusivistul eveniment. Deşi latino-loverul este deja milionar, oferta pe care a primit-o a fost total irezistibilă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă