VIDEO. O înregistrare în care Harvey Weinstein flirtează insistent cu una dintre acuzatoarele sale, difuzată de Sky News

O înregistrare difuzată de Sky News îl înfăţişează pe producătorul de film căzut în dizgraţie Harvey Weinstein, inculpat deja pentru agresiuni sexuale şi viol, încercând să flirteze într-o manieră insistentă cu una dintre acuzatoarele sale în timpul unei întâlniri de afaceri din 2011, potrivit AFP, citată de Agerpres.

13 Septembrie 2018, 12:39 (actualizat 13 Septembrie 2018, 12:43) |
Melissa Thompson este una dintre femeile care au iniţiat în iunie o acţiune colectivă în justiţie împotriva lui Harvey Weinstein

În videoclipul publicat miercuri seară, producătorul o primeşte pe femeia de afaceri Melissa Thompson în vârstă de 28 de ani în biroul companiei sale pentru o întrevedere de afaceri. Producătorul încuie uşa, o strânge în braţe pe tânăra femeie, flirtează insistent cu aceasta după care pare să o atingă pe sub masă în decursul conversaţiei.

Melissa Thompson îl acuză pe mogul că ar fi invitat-o apoi în camera sa de hotel unde ar fi violat-o.

Thompson este una dintre femeile care au iniţiat în iunie o acţiune colectivă în justiţie împotriva lui Harvey Weinstein pe care îl acuză de viol, potrivit presei americane.

Potrivit avocatului lui Weinstein, Ben Brafman, prin intermediul acestei înregistrări Melissa Thompson încearcă să îşi consolidează poziţia împotriva clientului său.

"Este vorba despre o nouă încercare de a-l dezonora în mod public pe domnul Weinstein cu un scop financiar, iar noi nu acceptăm acest lucru. Faptele au semnificaţia lor",
a reacţionat acesta pentru revista People, negând orice formă de comportament sexual inadecvat.

Potrivit Sky News, tânăra mersese în septembrie 2011 în sediul Weinstein Company cu scopul de a prezenta echipei de marketing noul serviciu video şi de analiză a datelor deţinut de start-upul său. Tânăra a filmat întâlnirea cu webcam-ul computerului.

În imagini, Weinstein intră singur în cameră şi încuie uşa, solicitându-le celor din subordine să nu-l deranjeze. În momentul în care tânăra îi întinde mâna pentru a face cunoştinţă, producătorul o strânge în braţe, pipăind-o pe spate.

După un scurt schimb de cuvinte, producătorul o întreabă: "Îmi dai voie să flirtez cu tine?". Tânăra răspunde: "Vedem, un pic".

Producătorul face mai multe comentarii sugestive. În anumite momente, tânăra încearcă să reorienteze conversaţia, în timp ce în altele, pare să răspundă avansurilor sale. Thompson încearcă să facă o glumă: "datele sunt un domeniu fierbinte". Harvey Weinstein îi răspunde: "E fierbinte. Eşti sexy".

Puţin mai târziu, producătorul îi spune că va utiliza serviciul prezentat de ea, după care, după cum susţine Mélissa Thompson, Weinstein i-a mângâiat piciorul pe sub masă.

Tânăra a explicat pentru Sky News că nu dorea "să strice întâlnirea", încercând să "salveze aparenţele" şi să "gestioneze situaţia", dar nu crede că l-a încurajat.

"Dacă încercam să mă îndepărtez de el, se deplasa într-un loc unde putea să mă încolţească. Mă simţeam în permanenţă prinsă în capcană",
a mai spus tânăra.

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 5°C
IASI 12°C 6°C
CLUJ 8°C 3°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 12°C 5°C
BRASOV 9°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI