VIDEO. INNA a lansat „Ruleta”, o nouă piesă, scrisă de ea. Va fi sound-ul verii

Ruleta noua piesă a Innei
Ruleta noua piesă a Innei
22 iunie 2017, 08:43

Videoclipul piesei “Ruleta” este realizat de regizorul Barna Nemethi, cu care INNA a mai colaborat în trecut pentru “Good Time” feat. Pitbull, “In Your Eyes” feat. Yandel și “Yalla”.

“Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba”, spune INNA.

Locul întâi în topul Billboard, peste 13 milioane de fani pe Facebook, nominalizată la premiile MTV la categoria Best European Act, Inna a devenit un adevărat fenomen în întreaga lume. Lansează hit după hit şi a reuşit să impună un trend venit din România.

„Fac ceea ce am visat dintotdeauna. Pentru mine începutul a fost cel mai simplu, pentru că nu am ştiut niciodată unde mă îndrept. Mi-am dorit o piesă pe radoiuri, o piesă de succes, pe care să i-o arat mamei şi să-i spun: uite, mami, cantă la radio! Ţi se pare real?”, declara Inna în urma cu ceva timp pentru Telejurnalul TVR.

În 2008, artista şi-a încercat norocul cu două piese la Eurovision. Dezamăgirea de la Eurovision a fost ca un impuls pentru cariera ei.

Românca de 28 de ani cu succes internaţional este Alexandra Apostoleanu din Mangalia. De la 8 ani a făcut cursuri de canto pentru că îşi dorea să devină artistă.

A dat lovitura cu piesa „Hot”, care, cu peste un milion şi jumătate de vizualizări pe youtube,  a fostul hit-ul verii 2009. Iar „Inna Hot” a devenit pentru mult timp porecla Alexandrei. La scurt timp a venit şi a doua piesă, LOVE.  Inna avea deja două piese care răsunau în toate cluburile şi la toate radiourile. Firesc, au venit şi propunerile pentru concerte.

Toţi banii câştigaţi i-a investit în proiectul INNA, ca să fie un produs occidental. Toate videoclipurile şi le filmează cu regizori străini. Promovarea pe internet a fost puternică şi INNA e ascultată în toată lumea:  Rusia, Polonia, Turcia, Belgia, Olanda, Franţa, Mexic, India, Los Angeles sau Qatar.

INNA este una din cele mai apreciate artiste din întreagă lume, inspirând loialitate milioanelor de subscriberi de pe YouTube şi followeri pe Instagram.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Rod Stewart și-a vândut catalogul muzical pentru 100 de milioane de dolari (media)