VIDEO Gafă a liderului PSD Marcel Ciolacu, la inaugurarea Polivalentei din Bistrița: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare”. La o săptămână distanță, a spus că a fost „o glumă”

Marcel Ciolacu discurs inugurare
Marcel Ciolacu discurs inugurare
17 august 2022, 19:31

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață”, a spus Marcel Ciolacu, pe 12 august 2022, la Bistrița Năsăud, cu ocazia inaugurării unui complex sportiv polivalent în municipiu.

Declarația lui Ciolacu referitoare la „casa mortuară”, la inaugurarea sălii polivalente este cel puțin ciudată, dacă nu inexplicabilă, conform presei bistrițene, care relatează că acesta nu a mai fost la inaugurarea unei capele în ziua respectivă, ca să facă referire la acel obiectiv. De asemenea, Ciolacu a adăugat, după „casă mortuară”, sintagma „de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, semn că probabil se gândea la o capelă.

„Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local și echipa sa, care au reușit, în doi ani și jumătate, să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente”, a mai spus Ciolacu.

„A fost o glumă”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Europa Liberă. Liderul social-democrat susține că gluma avea legătură cu o informație apărută tot pe 12 august. Știrea la care face referire președintele PSD este despre un primar PNL din județul Timiș, care a tăiat panglica unei capele mortuare.

„Va fi pusă la dispoziția tuturor”, a fost mesajul primarului. Aceasta este, potrivit lui Marcel Ciolacu, legătura între mesajul său de la Bistrița, când lansa sala polivalentă, și casa mortuară.

Gafa liderului PSD, la secunda 54:

VIDEO Marcel Ciolacu la Bistrița

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite