VIDEO. Festivalul Internațional de Statui Vivante Masca 2017

30 mai 2017, 07:56

Festivalul de va desfășura în patru locații: Casa Filipescu Cesianu (30 mai), Cartierul Ferentari – Parcul Humulești (31mai -1 iunie), Parcul Crângași ( 2-3 iunie) și Parcul Herăstrău-Roata Mare (4-5 iunie). Deschiderea oficială va avea loc marți, 30 mai, ora 20.00 în Grădina Casei Filipescu – Cesianu cu Noaptea Statuilor Vivante.

 

Evenimentul își dorește o definire a locului în peisajul festivalurilor de gen și în cel al preocupării profesioniștilor statuii vivante de a găsi formulele teoretice general acceptabile, soluțiile tehnice și mai ales cele ale pedagogiei teatrale în domeniu. Peste 30 de invitați din străinătate (Austria, Olanda, China) și 16 spectacole de statui vivante prezentate în premieră de Teatrul Masca vor fi prezenți la eveniment.

Festivalul Internaţional de Statui Vivante este un eveniment unic în Europa Centrală şi de Est, iar prima ediţie a fost organizată în 2011.

Și anul acesta, artişti români și străini propun publicului incursiuni în lumea fantastică a statuilor vivante prin apariţii surprinzătoare.

Programul festivalului:

– 30 mai, ora 20.00 – Deschiderea Festivalului, Casa Filipescu – Cesianu, Noaptea Statuilor Vivante

– 31 mai – 1 iunie, ora18.00  – Parcul Humuleşti (cartierul Ferentari)

– 2 – 3 iunie, ora 18.00  – Parcul Crângaşi (cartierul Crângaşi)

– 4 – 5 iunie, ora 18.00  – Parcul Herăstrău, intrarea din Şoseaua Nordului (Lângă Roata Mare).

Sursa:

masca.ro

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite