VIDEO. Bărbatul care și-a omorât copiii aruncându-i în apele unui baraj este de negăsit

9 mai 2022, 12:04

Alarma a dat-o ieri mama copiilor, care a anunțat că după o ceartă, bărbatul a fugit cu băiețelul de 4 ani și fetiță de 5 luni și a amenințat că se sinucide.

Scafandrii au găsit ieri în lac doar trupurile celor doi copii.

Polițiști, jandarmi și pompieri scotocesc zona din apropierea lacului Răcăciuni în căutarea bărbatului care a plecat de acasă cu cei doi copii amenințând că se sinucide.

Anchetatorii au două ipoteze. Fie acesta a sărit în canalul de fuga, unde apa are câțiva metri și e căutat cu barca și cu ancore, fie a fugit și s-a ascuns în satele din împrejurimi. Totul a început cu o ceartă în familie.

Mama copiilor: Ne-am certat, m-a bătut, am fugit, mi-a luat fata din casă. Dormea mi-a zis că e ultima dată când o văd. A chemat și băiatul. A luat mașină și a plecat.

Un alt copil al familiei, mai mare decât ceilalți doi, a reușit să fugă la bunici în timpul scandalului. Femeia povestește că bărbatul o amenința de fiecare dată când se certau că le va face rău celor mici.

De altfel, el a fost internat la psihiatrie după un alt scandal, când a fost nevoie de intervenția autorităților. De această dată, femeia a aflat de la sora ei ce intenții avea bărbatul.

Mama copiilor: Am sunat la poliție, la 112 imediat, dar poliția când a ajuns aici probabil că era prea târziu.

Jurnalist: Vă e frică să stați acasă?

Mama Copiilor: De ce să-mi mai fie frică acum…dacă mi-a luat copiii ce rost mai are! Ne-am mai certat, a mai dat în mine, dar nu mă așteptam să facă așa ceva. Să-mi ia copiii și i-a dorit atât de mult pe copii.

Cumnata bărbatului: Nu știu dacă a fugit dacă s-a aruncat în apă. Noi am vorbit la telefon, dar că să zică că face ce a făcut nu ne-am așteptat.

Copiii au fost găsiți aseară în Lacul Răcăciuni. Nu au mai putut fi salvați. Iar deocamdată, împrejurările în care au murit rămân necunoscute.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite