VIDEO. Barack Obama face kitesurfing pe insula miliadarului britanic Richard Branson

8 februarie 2017, 12:49

Obama, ai cărui opt ani de președinție s-au încheiat luna trecută, a învățat să practice kitesurfing-ul săptămâna trecută în timp ce se afla în vacanță pe insula caraibiană aflată în proprietatea miliardarului britanic Richard Branson, care a făcut publice marți mai multe imagini.

Fotografii și imagini postate pe site-ul companiei lui Branson, Virgin Group, îl arată pe fostul președinte american, care a făcut surfing toată viața, învățând să practice sportul tot mai popular în care oamenii se deplasează pe apă pe o placă de surfing fiind trași de un zmeu, notează Agerpres.

„Fiind vorba de fostul președinte al SUA exista multă securitate în jur, dar Barack a reușit cu adevărat să se relaxeze și să intre în starea potrivită”, a scris Sir Richard Branson.

Branson are în proprietate o insulă de 48 de hectare, Moskito Island, care face parte din acest arhipelag. Miliardarul a cumpărat în 2007 Moskito Island și a construit aici o luxoasă proprietate care poate găzdui 22 de oaspeți, potrivit site-ului de internet al complexului.

Kiteboarding-ul a fost ales în 2012 ca sport olimpic pentru JO 2016 de la Rio de Janeiro, în locul windsurfing-ului. Decizia a fost criticată la momentul respectiv, pentru că acest sport poate fi unul letal, și în cele din urmă s-a renunțat la includerea acestui sport printre cele olimpice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani

Structura anului școlar 2024-2025, proiect în consultare publică