VIDEO. Foști și actuali ambasadori ai ONU au lansat un cover al melodiei "Heal the world" a lui Michael Jackson - omagiu celor din linia întâi a luptei cu Covid-19. Mesajul Simonei Miculescu, diplomatul român care a avut inițiativa

La inițiativa diplomatului român, Simona Miculescu, foști și actuali ambasadori ai ONU au lansat un cover al unei melodii de Michael Jackson, pentru a-și arăta sprijinul față de personalul medical, care luptă pentru viețile bolnavilor cu COVID-19.

30 Aprilie 2020, 10:20 (actualizat 30 Aprilie 2020, 10:35) |
Foști ambasador ONU aduc un omagiu tuturor celor care vindecă lumea astăzi
Directorul Biroului ONU de la Belgrad, Ambasadorul Simona Miculescu, s-a alăturat campaniei TVRi Departe, dar împreună, cu un mesaj emoționant transmis realizatoarei Mihaela Crăciun.

„Sunt foarte mândră și fericită să vă anunț că lansăm un nou proiect muzical, care este un omagiu adus tuturor celor care vindecă lumea astăzi, precum și un îndemn pentru donații către Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Mi-a fost atât de dor de a face ceva pentru o cauză bună, după cele două albume muzicale create cu ambasadori la ONU: «Ambasadorii cântă pentru pace» și «Un ONU puternic, o lume mai bună»…

Așadar, am lansat ideea pe grupul nostru de foști și actuali ambasadori la ONU de pe WhatsApp, iar reacția a fost entuziastă: nu numai colegii mei de la trupa UNRocks, ci un total de 26 de colegi și-au anunțat dorința de a participa, fiecare în felul său!

Am avut norocul să beneficiem de ajutorul unui regizor muzical exceptional (multi-premiatul compozitor și dirijor american Gary Fry) și doi remarcabili editori video (adorata mea Mara Miculescu și Ioan Grumăzescu). Mulțumesc tuturor din adâncul inimii!” – a povestit Simona Miculescu.

(w640) Simona Mic

„Haideți sa vindecăm lumea! Sau cum scria Nichita: Întunecând întunericul, am deschis porțile luminii!” – a adăugat Ambasadorul Simona Miculescu, la finalul mesajului transmis realizatoarei TVRi, Mihaela Crăciun.

Campania "Departe, dar împreună" a fost lansată de TVR Internațional pentru a afla de la cetățenii români din toate colțurile lumii dacă și cum sunt afectați de pandemia COVID.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 12°C
IASI 8°C 8°C
CLUJ 5°C 6°C
CONSTANTA 6°C 9°C
CRAIOVA 7°C 12°C
BRASOV 4°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI