Victorie la scor cu Feroe. România a câştigat cu 4-1 şi este pe locul trei în grupă

27 martie 2019, 10:48

Tricolorii au disputat marţi seară al doilea meci din preliminariile Euro 2020, primind, la Cluj, replica selecţionatei din Insulele Feroe.

După o jumătate de repriză de joc destul de ezitant, Stanciu a centrat de pe stânga, Keşeru a deviat şi Deac a reluat în plasă din şase metri, deschizând scorul pentru echipa lui Cosmin Contra în minutul 26.

Trei minute mai târziu, Keşeru a devenit din servant, marcator. Deşi balonul a ajuns la el între patru adversari, a ştiut să controleze, să se întoarcă şi să şuteze imparabil.

Şi, după alte trei minute, tot Keşeru a speculat încă o minge, pe care a reluat-o din apropiere printre picioarele lui Nielsen, ajungând la cota 10 reuşite pentru naţională.

Cu cinci minute înainte de pauză, arbitrul turc Halil Umut Meler a văzut penalty la o intervenţie a lui Moţi asupra lui Olsen şi Davidsen a redus din diferenţă de la punctul cu var.

În partea a doua, tricolorii au continuat să domine şi Puşcaş a concretizat această dominare cu un gol frumos în minutul 63, stabilind scorul final România – Insulele Feroe 4-1.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren