Victoria Azarenka și Novak Djokovic sunt campioni la Cincinnati 2020. Naomi Osaka s-a retras din finală, iar liderul mondial l-a învins pe Milos Raonic

30 august 2020, 09:56

„Sunt foarte tristă că a trebuit să mă retrag din cauza unei accidentări”, a explicat Osaka, fără să precizeze dacă va participa  la US Open, turneu care debutează luni și pe care l-a câștigat în 2018.

Osaka anunţase miercuri că se retrage de pe tablou pentru a protesta împotriva focurilor de armă trase de poliţie asupra afro-americanului Jacob Blake, dar a revenit ulterior asupra deciziei învingând-o în semifinale pe belgianca Elise Mertens (6-2, 7-6 (7/5)).

Azarenka trecuse în semifinale de britanica Johanna Konta, a opta favorită, cu 4-6, 6-4, 6-1

Sârbul Novak Djokovic  îşi continuă seria invincibilă din acest după victoria din finala cu Milos Raonic (30 ATP). Sârbul a revenit după un prim set dezastruos pierdut cu 1-6 în faţa canadianului, și le-a câștigat pe celelalte două cu 6-3, 6-4.

(w500) Novak Djok

Cu trofeul de la Cincinnati, Djokovic l-a egalat pe Rafael Nadal la numărul de turnee de Masters câştigate, cele mai importante după cele patru Grand Slam-uri. Djokovic este însă primul jucător care a câștigat toate turneele Masters de cel puțin două ori.

Luni începe primul turneu de Grand Slam după pauza din pandemie, US Open, de la care lipses nume importnate al tenisului: Simona Halep, Ashley Barty, Roger Federer, Rafael Nadal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite